Поиск работы или резюме

Компания SMC ROMANIA

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией SMC ROMANIA

SMC ROMANIA

SMC ROMANIA

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

О компании

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION cu sediul central in Japonia. Este cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si 60% in Japonia. In plus, prin diversificarea permanenta a productiei, grupul SMC a devenit in prezent un furnizor important de filtre industriale, aparatura pentru industriile de proces, senzori si traductoare, componente pentru vacuum inalt, echipamente pentru controlul temperaturii, echipamente pentru eliminarea sarcinilor electrice statice, cilindrii hidraulici si actuatori electrici. Gama de fabricatie a grupului SMC cuprinde pesteproduse de baza, realizate in circade variante constructiv-functionale, cu o rata de crestere de 50 I 100 produse noi pe an.

In Romania, SMC si-a inceput activitatea in anul 1996 prin infiintarea societatii SMC Romania S.r.l. si dezvoltarea rapida a unei retele proprii de distributie si asistenta tehnica.

In prezent, SMC Romania are sediul central in Bucuresti, cu show-room, birouri si depozit, precum si spatii si dotari moderne pentru desfasurarea optima a activitatilor de comercializare, asistenta tehnica si training.

Reteaua de distributie cuprinde filiale si birouri de vanzari proprii in Craiova, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Barlad, Iasi, Bacau, Pitesti, Braila si Sibiu si un numar de distribuitori autorizati ce acopera intreg teritoriul. In scopul imbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri, in anul 2013 a fost pus in functiune noul Depozit central din zona industriala Arad-Sud, cu peste 1000mp spatii de depozitare si 400mp spatii pentru birouri.

O importanta deosebita este acordata si in Romania colaborarii cu universitatile tehnice.SMC a contribuit prin donatii de echipamente si aparatura didactica la dotarea laboratoarelor de specialitate ale universitatilor din Timisoara, Craiova, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Cluj si Chisinau.