Поиск работы или резюме

Компания Birmin Oil Gas

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией Birmin Oil Gas

Birmin Oil Gas

Birmin Oil Gas

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

  • Mоб.: 37322834678
  • Тел.: 37322834565

О компании

Birmin Oil & Gas este o companie internațională de petrol și gaze în creștere rapidă, cu specialiști extrem de profesioniști care stăpânesc noile tehnologii și explorează petrolul și gazul din întreaga lume. Birmin Oil & Gas este o companie internațională de petrol și gaze cu o producție operată de 350.000 de barili de echivalent de petrol pe zi.

Oamenii noștri sunt esențiali pentru capacitatea noastră de a inova, realiza, crește și conduce. Și atragem și păstrăm cel mai bun talent investind în angajații noștri și oferindu-le capacitatea de a se dezvolta pe ei înșiși și în cariera lor. Investim în angajații noștri prin leadership și dezvoltarea competențelor, planuri competitive de compensare, beneficii pentru sănătate, programe de viață profesională și planuri de recompense și stimulente. Suntem concentrați pe noile tehnologii, pentru a crea valoare pentru parteneri și guvernele gazdă.

Căutăm angajați / stagiari de cel mai înalt calibru pentru a ne continua misiunea, pentru a ne ocupa posturile vacante.

Avem posturi vacante pentru ofițeri de administrație / recepționer, ingineri, geolog / geofizic, contabili, medici / asistenți medicali, mecanici, șoferi, operatori de macara etc.

Salariu lunar: 4.000 €

Trimite CV / CV la: info@birminoil.com


Birmin Oil and Gas.
Str. Mateeveci nr. 75
Chișinău.
Moldova.

Рекомендуемые Вакансии