Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Compania ITCS SYSTEMS TECHNOOGIES

La moment nu sunt joburi publicate pentru compania ITCS SYSTEMS TECHNOOGIES

ITCS SYSTEMS TECHNOOGIES

ITCS SYSTEMS TECHNOOGIES

Joburi publicate: 0

Contactele Аngajatorului

Despre companie

Compania noastra ofera o gama foarte diversificata de solutii IT&C, Securitate, Logistica – Transporturi, activand in domeniul Energiei si Utilitatilor Publice, Sanatate si Servicii Publice.

Principalul obiectiv pentru noi este asigurarea Sanatatii, Securitatii si Sigurantei afacerii dumneavoastra, iar pentru indeplinirea acestuia, ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. este dedicat in proportie de 100%.

Alegerea partenerilor si colaboratorilor in afaceri este un moment de o importanta deosebita, un punct de rascruce, indifferent de domeniul business-ului in care va desfasurati activitatea.

Compania noastra reprezinta siguranta de care aveti nevoie, partenerul de incredere atat de necesar progresului si dezvoltarii in cadrul afacerii ori institutiei pe care o reprezentati. In domeniul nostru de activitate, consideram ca este primordial sa ai un partener dedicat planurilor si ideilor tale, o echipa de oameni foarte bine pregatiti si un management flexibil, orientat catre necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Oferim solutii complete in aria noastra de expertiza. Oferte personalizate pentru fiecare afacere sau institutie publica in parte dand permanent dovada de o flexibilitate ridicata.

ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. garanteaza un parteneriat de nadejde prin profesionalismul echipei, prin echipamentele utilizate si serviciile aferente lor.

Printre cei ce ne-au ales deja ca partener de afaceri enumeram instutii publice importante, companii multinationale, intreprinderi mici si mijlocii.