Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Te potrivești chiar și tu

Suntem un proiect care vrea să găsească noi modalități de a face lucruri mari și dorim să interacționăm mereu cu oameni ambițioși și energici. Toți ați putea fi exact de ceea ce avem nevoie și dacă ești interesat, nu ezita să ne contactezi

Pentru întrebări, informații sau servicii contactați-ne la: 0 79 48 28 510 60 71 75 71 info@piatamuncii.md

Să ne construim împreună locuri de muncă mai bune

Să  ne construim împreună locuri de muncă mai bune

Lăsaţi-ne pe noi să vă facem cunoscuţi şi să începem o nouă istorie de succes!

Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

  

   Piatamuncii.md este un site-web ce oferă informații de recrutare şi flexibilizare online pentru cei care caută noi locuri de muncă în Chișinau sau Moldova. A fost creat să fie compatibil de pe orice dispozitiv fix sau mobil cu scopul de a simplifica procesul de informare rapidă, cuprinzătoare şi accesibilă în căutarea de noi locuri de muncă. Dorim să devenim prima opțiune pentru clienții noștri, să-şi identifice personalul şi să-şi dezvolte noi talente în optimizarea proceselor de creștere a profitului companiei, dar şi să stimulăm, să promovăm şi să încurajăm populația să-şi descopere liderii de pe piața muncii din Republica Moldova pentru a lua parte la dezvoltarea activă a economiei naționale.

 

Care este scopul nostru?

Care este scopul nostru?

 

   Ne străduim să dăm dovadă de performanță, profesionalism şi creativitate spre beneficiul angajatorilor şi angajaților, dar şi a oricărui cetățean ce dorește să beneficieze de o analiză a posturilor vacante sau a cererii şi ofertei de muncă din Republica Moldova. De aceia vom fi foarte atenți să înțelegem în profunzime nevoile fiecăruia dintre clienţii noștri pentru a adapta soluțiile noastre în așa fel încât să obținem cele mai potrivite rezultate.

 

Avantajele site-ului PiataMuncii.md
Vă ajutăm să descoperiți servicii utile

Vă ajutăm să descoperiți servicii utile

    La noi puteți publica locuri de muncă sau CV-ul absolut gratuit, de asemenea aveți posibilitatea de a vă face mai cunoscută compania sau personalitatea Dvs. în comunitatea noastră creativă.

Găsiți mai ușor jobul sau CV-ul potrivit

Găsiți mai ușor jobul sau CV-ul potrivit

    PiataMuncii.md găzduiește amplasarea anunțurilor ale companiilor de top si CV-urilor VIP, astfel profesioniști creativi au acces direct la profilul companiilor pentru a aplica la un loc de muncă, iar companiile au posibilitate să-şi sorteze rapid şi decisiv candidatul dorit.

Obtineti prioritate in selectie

Obțineți prioritate în selecție

    Joburile sau CV-urile vor fi selectate pe baza cuvintelor cheie pentru a fi mai ușor eligibilă (de ex. cei care caută manager pe vânzări vor găsi jobul sau CV-ul în compartimentul dat).

Cu noi arătați mai bine

Cu noi arătați mai bine

    Anunțurile Dvs. vor fi mai creative şi evidențiate cu logoul sau insigna companiei inclusiv fotografia candidaților. Astfel vizitatorii site-ului vor vedea anunțurile de top şi CV-urile VIP direct pe prima pagină.

Trafic mai mult şi rating mai mare

Trafic mai mult şi rating mai mare

    Site-ul piatamuncii.md va atrage în fiecare zi tot mai mulți vizitatori prin diferite metode de divertisment, teste intelectuale şi bloguri captivante, dar şi în căutarea de noi locuri de muncă şi CV-uri, precum şi o nouă grafică de design motivându-i pe utilizatori să viziteze tot mai des site-ul nostru.

Raza de acțiune mai mare

Raza de acțiune mai mare

     Joburile şi CV-urile VIP vor fi distribuite şi afișate pe rețelele de socializare de top precum Facebook, Odnoklassniki, Twitter şi alte site-uri de publicitate.