Поиск работы или резюме

Компания POLITRANS SRL

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией POLITRANS SRL

POLITRANS SRL

POLITRANS SRL

Опубликованные вакансий: 0

О компании

Politrans SRL este materializarea unei idei îndrăzneţe care a devenit o afacere de succes pe piaţa auto din Republica Moldova. Am început în 1995 oferind servicii de transport care acopereau toată Europa.

Necesitatea întreţinerii flotei de camioane a pus bazele celor două direcţii de dezvoltare: vînzări piese şi servicii de reparaţii. Astăzi, oferim o gama complexă de produse şi servicii pentru camioane, remorci şi semiremorci prin reţeaua de magazine Politrans şi a staţiei de deservire multibrand.

Succesul noastru se datorează unei echipe dinamice, orientată spre comunicare eficientă şi dezvoltare continuă. Politrans este o companie ce ţine mult să implementeze toate practicile europene din domeniu şi să facă faţă rigorilor impuse de cele mai înalte standarde de calitate.

Obiectivele noastre sunt furnizarea de servicii de calitate pentru clienţii nostri şi o ofertă diversificată de piese auto pentru vehicule comerciale la preţuri competitive.

Compania noastră este lider în Republica Moldova pe piaţa pieselor de schimb şi accesorii pentru vehicule comerciale, cu o reţea de 6 reprezentanţe şi o echipă de peste 100 angajaţi în toată ţara, care vă stau la dispoziţie şi răspunde tuturor cerinţelor Dvs., ridicîndu-se la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Рекомендуемые Вакансии