Поиск работы или резюме

Компания SRL Panmobili

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией SRL Panmobili

SRL Panmobili

SRL Panmobili

Опубликованные вакансий: 0

О компании

Panmobili producător de mobilier tapițat, vine pentru a satisface cerințele clienților de orice nivel. A apela la Panmobili – însemnă a-ți îndeplini dorința! Abordarea individuală a fiecărui client!

Numai materiale ecologice! Calitatea garantată este confirmată prin experiență – mai mult de 10 ani de prezență pe piața RM. Mobilier pentru HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) este un segment permanent actualizat de Panmobili.

Modele pentru casa, birou, instituții sunt de asemenea, destul de variate prin dormitoare, canapele, fotolii, taburet, elemente moi etc. Mobilierul tapițat în serie sau adaptat caracteristicilor arhitecturale ale încăperii, cerințelor și gusturilor clienților. O gamă largă de proiecte de design – de la democratice, la rafinate, la clasice.

Varietatea de piele artificială și țesături de cea mai înaltă calitate este pusă la dispoziția clientului. Panmobili prevede, de asemenea, livrare gratuita de mobilier, o garanție pentru produsele lor, oferă serviciu de post garanție.

Panmobili SRL reprezintă și distribuitor a pielii sintetice ungare pentru clienții interesați de calitate înalta demonstrată în timp (10 ani pe piața Moldovei).

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii