Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Extins prin relansare: Operator tehnic în procurări

UCIP IFAD

271 vizualizări
Data publicării: 09.06.2022

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) invită persoanele interesate ("consultanți") să își manifeste interesul de a presta serviciile: Operatorului tehnic în procurări.

Operatorul tehnic în procurări va facilita eficient și eficace evidența procurărilor efectuate de UCIP IFAD. Ea/el va asista procesele de procurare demarate și va monitoriza sistemul de evidență al acestora în scopul menținerii utilizării eficiente și eficace a resurselor proiectului conform scopurilor prevăzute. Ea/el își va desfășura activitatea în conformitate cu procedurile, ghidurile și regulile de procurări ale IFAD. Operatorul tehnic în procurări va fi responsabil(a) pentru buna funcționare a instrumentelor de evidență și monitorizare a contractelor, precum și pentru asigurarea legăturilor cu furnizorii.

Operatorul tehnic în procurări va activa sub îndrumarea Specialistului superior în procurări (SSP) de la care va solicita și va primi îndrumări/instrucțiuni de serviciu în domeniile de responsabilitate . Ea/el va colabora îndeaproape cu responsabilii de componente din cadrul UCIP IFAD pentru a asigura desfășurarea la timp a activităților planificate. Operatorul tehnic în procurări va activa cu normă întreagă sub supravegherea directă și raportarea activității către SSP din cadrul UCIP IFAD.

Consultanții interesați trebuie să furnizeze informații care să demonstreze că au calificările necesare și experiența relevantă pentru a presta serviciile sub forma unui curriculum vitae (CV), a unei scrisori de intenție și a 2 referințe profesionale de la angajatorii/supervizorii anteriori.

Un consultant va fi selectat în conformitate cu metoda de selectare individuală a consultanților (ICS) stabilită în Manualul IFAD de procurări de proiecte, care poate fi accesat pe site-ul web al IFAD la adresa https://www.ifad.org/documents. În cadrul procesului de selectare, se vor organiza interviuri (în regim obișnuit, față în față sau la distanță prin intermediul Zoom).

Detalii privind criteriile de preselecție găsiți accesând pagina www.ucipifad.md, rubrica Achiziții, Servicii de consultanță, licitația 36/22 PRR.

Operatorul tehnic în procurări  va fi selectat în conformitate cu procedura de selectare a consultanților individuali (ICS), stabilită în Manualul de procurări al IFAD. Consultantul prim selectat va fi invitat în timp util să prezinte o propunere tehnică și financiară care va fi evaluată și negociată. Punctajul de trecere pentru lista scurtă este de 70%.

Exprimările de interes sub formă de: curriculum vitae (CV) cu o scrisoare de intenție, cele 2-3 scrisori de recomandare, de la ultimii angajatori/supervizori, trebuie să fie depuse în formă scrisă la adresa de mai jos (personal, sau prin poștă, sau prin e-mail) până la data de 14 iulie 2022,17:00(ora Chișinăului) termen extins prin relansare, termenul anterior 23 iunie 2022, ora 17:00

 

Attn: Nadejda Russu, Senior Procurement Specialist

Ștefan cel Mare și Sfînt bd. 162, Chișinău, MD-2004

E-mail: procurement@ucipifad.md

Tel. (022) 22 - 18 – 80

 

 

  • Studii: Universitare
  • Experiență: 1 - 3 ani
  • Salariu: Negociabil
  • Program de lucru: Full Time

Contactele Аngajatorului

Încă nu ai CV? Atunci descarcă model sau vezi câteva sfaturi cum să scrii CV-ul corect

Joburi asemănătoare

DAD Human Capital
  • Full Time
  • 24.05.2022
  • Full Time
  • 15.01.2019

iTicket
  • Full Time
  • 04.01.2023
Nu ai găsit jobul dorit, încearcă formularul de mai jos
Publicitate
Professional Google Rank Tracker for SEO

Curiozități.md

Cistigă bani cu noi

Te plătim pentru fiecare articol original publicat

Detalii aici

Anunță-mă prin E-mail despre un nou Job sau CV adăugat