Поиск работы или резюме

Bufetieră (2 unități)

IMSP Institutul de Medicina Urgenta

649 просмотров
Дата публикации: 28.04.2023

SCOPUL GENERAL AL FUNCŢIEI:

Asigurarea alimentației pacienților conform regimului de zi staționar.

SARCINI DE BAZĂ:

Transportă alimentele de la blocul alimentar la oficiul din secție cu respectarea normelor igienice în vigoare. Acordă o atenție deosebită igienei personale pe tot parcursul serviciului (spălarea mâinilor cu apă și săpun, dezinfecția mâinilor, duș).
Își desfasoară activitatea în echipă, respectând raporturile ierarhice și functionale, în mod responsabil, conform reglementărilor profesionale și cerințelor postului.

    ACTIVITĂŢI /ATRIBUŢII:

Respectarea confidenţialităţii tuturor aspectelor legate de locul de muncă în timpul aflării în funcţie cât şi după desfacerea contractului individual de muncă.
Respectarea normelor de etică şi deontologie medicală.
Respectarea drepturilor pacientului (respectul persoanei ca fiinţă umană, dreptul la autodeterminare, garantarea securităţii, păstrarea integrităţii fizice şi psihice, respectarea convingerilor religioase, protejarea sănătăţii pacientului prin măsuri preventive şi curative).
Respectarea normelor de protecţie a muncii şi securităţii antiincendiare, trecerea periodică a controlului medical.
Transporta alimentele de la oficiul din sectie la masa/patul pacientului, cu respectarea normelor igienice in vigoare
Ajuta pacientul la activitatea de hranire si hidratare: Sprijinul necesar hranirii pacientului se acorda pe baza evaluarii autonomiei personale de hranire si a starii de sanatate a pacientului,corespunzator recomandarilor si indicatiilor asistentului medical/medicului. Sprijinul necesar hidratarii pacientului se realizeaza cu grija prin administrarea cu consecventa a lichidelor, conform indicatiilor asistentului medical/medicului. Sprijinul necesar alimentarii pacientului se realizeaza cu operativitate si indemanare pe tot parcursul hranirii. Acordarea de ajutor pentru alimentarea si hidratarea pacientului tine seama atat de indicatiile medicului,de starea pacientului cat si de preferintele, obiceiurile,traditiile alimentare ale acestuia
Dupa servirea mesei, vesela si tacamurile murdare se aduna in oficiul sectiei, unde respecta timpii de curatire a acestora.Resturile alimentare se colecteaza in recipiente cu capac, prevazute cu sac menajer de culoare neagra. Vesela si tacamurile se spala cu apa calda si detergent de vase,se clatesc cu apa fierbinte. Vesela si tacamurile clatite se dezinfecteaza prin imersie in cuva special destinata,folosind substantele indicate si respectand timpul necesar dezinfectiei. Vesela si tacamurile se clatesc cu apa rece si se aseaza in cuva pentru scurs si uscat prin evaporare,NU prin stergere.

Oбласть

  • Образование: Средние специальные
  • Опыт работы: без опыта
  • Зарплата: 4000 - 5000 леев
  • График работы: Full time

Kонтакты Работодателя

Скачать пример или читайте несколько советов, как правильно составить резюме на работу

Похожие вакансии

Dulcinella
  • Full time
  • 26.07.2022

Centrul National Anticoruptie
  • Full time
  • 06.09.2023
  • Full time
  • 08.05.2019
Не нашли подходящую вакансию, используйте форму ниже
Реклама
Professional Google Rank Tracker for SEO

Curiozități.md

Cistigă bani cu noi

Te plătim pentru fiecare articol original publicat

Detalii aici

Сообщите мне по эл-почте о новой добавленной вакансии или резюме