Поиск работы или резюме

Компания Tomvar Grup

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией Tomvar Grup

Tomvar Grup

Tomvar Grup

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

О компании

SRL Tomvar-Grup producător de mobilier tapițat și mobiler de corp, vine pentru a satisface cerințele clienților de orice nivel. A apela la SRL Tomvar-Grup  – însemnă a-ți îndeplini dorința! Abordarea individuală a fiecărui client!

  • Numai materiale ecologice!
  • Calitatea garantată este confirmată prin experiență – mai mult de 10ani de prezență pe piața RM.
  • Mobilierul tapițat în serie sau adaptat caracteristicilor arhitecturale ale încăperii, cerințelor și gusturilor clienților.

O gamă largă de proiecte de design – de la democratice, la rafinate, la clasice. Varietatea de piele artificială și țesături de cea mai înaltă calitate este pusă la dispoziția clientului. SRL Tomvar-Grup  vă asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la dormitoare până la livinguri şi dulapuri. Un alt avantaj deosebit este construcţia tehnică a modelelor SRL Tomvar- Grup  Vă asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la

  • Dormitoare 
  • Livinguri
  • Dulapuri

Care asigură simplitate şi uşurinţa în asamblare. Iar documentaţia tehnică care însoţeşte produsele permite oricărui cumpărător să asambleze cu uşurinţă orice set de mobilă. Fabrica de mobilă SRL Tomvar-Grup  vă asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la dormitoare până la livinguri şi dulapuri.este flexibilă şi receptivă la cerinţele clienţilor şi vă propune mobilier modern şi elegant, funcţional şi rezistent. SRL Tomvar-Grup prevede, de asemenea, livrare gratuita de mobilier, o garanție pentru produsele lor, oferă serviciu de post garanție.

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii