Поиск работы или резюме

Компания Eclair Shop SRL

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией Eclair Shop SRL

Eclair Shop SRL

Eclair Shop SRL

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

О компании


“Trăiește cu stil” este motto-ul nostru.
Promovăm modul de viață sănătos, gătitul acasă și în familie, food sharing-ul, ceremoniile de ceai, ambianța plăcută, fragranțele îmbietoare și pozitivismul. Credem în valori atemporale, în timpul petrecut alături de cei dragi și în tradițiile frumoase. Cineva a spus că frumusețea va salva lumea, iar noi simțim asta atunci când aranjăm o masă.
 
Suntem un magazin de lifestyle.
Atmosfera de la Eclair vă va aduce aminte de o poveste franceză, iar în timp ce veți savura o cafea din partea casei, consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți produsele potrivite stilului Dumneavoastra. Fie el clasic, minimalist, floral sau provence.
 
Suntem destinația perfectă pentru cadouri.
Punem la dispoziția Dumneavoastră produse inovatoare pentru un mod de viață frumos și sănătos, de la sticle pentru hidratare, pungi reutilizabile, lunch boxuri, ceaiuri organice, dulciuri artizanale; până la veselă fină, ustensile de gătit, decoruri, lenjerie de pat și textile pentru casă, fragranțe și lumânări parfumate, săpunuri și cosmetice, doar de la producători europeni, de înaltă calitate. În plus, vă împachetăm drăguț și gratuit cumpărăturile destinate cadourilor.
 
Suntem distribuitori exclusivi în Moldova ale mărcilor:
Creative Tops (UK), Pip Studio (Olanda), Kitchen Craft (UK), Yankee Candles(SUA), Heyland & Whittle (UK), Essenza (Olanda), Tafelgut (Germania), Clayre & Eef (Olanda), Shishi (Estonia).
 

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii