Поиск работы или резюме

Компания BC Moldindconbank SA

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией BC Moldindconbank SA

BC Moldindconbank SA

BC Moldindconbank SA

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

О компании

Moldindconbank şi-a început activitatea la 1 iulie 1959, în calitate de filială a Stroibank, din URSS, sarcina de bază a căreia era finanţarea construcţiilor industriale, întreprinderilor energetice și a magistralelor de transport.

La 25 octombrie 1991, conform deciziei Adunării de Constituire, banca a fost reorganizată în Banca Comercială pe Acţiuni pentru Industrie şi Construcţii BC "Moldindconbank" S.A.

Reorganizarea a adus cu sine extinderea gamei de servicii oferite, iar în scurt timp, banca a devenit o instituţie financiară universală, prestând tot spectrul de servicii financiar-bancare.

Pe parcursul următorilor ani, Moldindconbank s-a dezvoltat într-un ritm constant şi ascendent diversificându-şi tot mai mult portofoliul de produse şi cel de clienţi.

În prezent, Moldindconbank are cea mai mare reţea de subdiviziuni din Republica Moldova fiind prezentă în toate raioanele ţării. Toate filialele Moldindconbank oferă o gamă completă de servicii financiare tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, persoane juridice şi instituţii financiare.

Relaţiile de colaborare cu organizaţiile financiare internaţionale, precum şi cu băncile de talie mondială, demonstrează profesionalismul echipei dar şi reputaţia înaltă pe care o are Moldindconbank pe piaţa internaţională.

Datorită strategiei de dezvoltare bine definite, dar şi echipei de profesionişti care activează în bancă, Moldindconbank a obţinut numeroase titluri care certifică calitatea serviciilor oferite şi anume:

„Cea mai inovativă bancă din Moldova” (Revista "Global Banking & Finance Review", 2016)
„Transfer P2P - Cel mai bun produs bancar din Moldova” (Revista "Global Banking & Finance Review", 2016)
„Cea mai inovativă bancă din Moldova” (Revista "Global Finance", 2015)
„Cea mai bună bancă din Moldova” (Revista "Global Finance", 2006, 2014, 2015)

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii