Поиск работы или резюме

Компания ArchForm Architects

Ведущие компании которые размещают вакансии на сайте

ArchForm Architects

ArchForm Architects

Опубликованные вакансий: 1

Kонтакты Работодателя

О компании

ARCHFORM a luat nastere in anul 2005, ca un atelier de arhitectura si design interior nonconformist, dedicat si a ramas fidel acestui credo si in continuare. Valorificarea competentelor diversificate ale intregii echipe, precum si colaborarea continua cu experti din diferite domenii, a propulsat o practica multidisciplinara de la arhitectura, planificare urbana, pana la design interior si mobilier. Fiecare proiect are un set de provocari unice. Este important pentru noi sa punem la indoiala stereotipele si gandirea traditionala, sa le privim din alt ungi, pentru a crea ceva inovator. Scopul nostru este de a construi un dialog continuu cu clientii nostri, bazat pe comunicare deschisa, suport si incredere, pentru a crea o arhitectura inteligenta, un design indraznet care sa actioneze benefic asupra mediului si asupra omului.

Suntem implicați în proiectarea arhitecturală a clădirilor rezidențiale și publice. În faza de proiect, acordăm atenție nu numai aspectului clădirii, ci și dezvoltării soluțiilor optime de planificare pentru crearea unei unități ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Detaliile sunt foarte importante pentru noi, astfel încât, cu excepția interiorului, lucrăm asupra siturilor de fațadă, sugerăm soluții pentru îmbunătățirea teritoriului, elemente de garduri și iluminatul stradal.

Studioul realizează un design complex de interioare a clădirilor rezidențiale și comerciale. Este important pentru noi să nu urmăm stereotipurile și metodele arhaice. Împreună cu clientul, luăm în considerare fiecare decizie și o vedem din diferite unghiuri pentru a crea o imagine nouă și proaspătă.

Executăm un control total și complex asupra lucrărilor de construcție și finisare în toate etapele clădirii, limitând astfel clientul de la munca de rutină și lăsând la iveală cel mai plăcut proces – procesul de creație.

Вакансии компании ArchForm Architects

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!