Поиск работы или резюме

Карьера и дети

  • 08.09.2015
  • 5056
Карьера и дети

   În viața fiecărei femei vine fericitul moment când se naște un copil, dar tot atunci apare necesitatea să faci o alegere care îți va influența destinul, şi anume: să te dedici carierei sau copiilor?

    La sigur, nu este o decizie ușor de luat, deoarece trebuie să sacrifici o parte importantă din tine. Şi, mai ales, pentru că nu îl poți lipsi pe cel mic de atenție, există numeroase opțiuni de a combina munca cu creșterea copiilor, totul depinde de personalitatea ta şi de ceea ce simți că ți se potrivește. Poți decide să lucrezi de acasă, să lucrezi part-time sau poți să începi o afacere chiar de la tine de la domiciliu. Trebuie să faci alegerea cea mai bună pentru tine, pentru familia şi pentru cariera ta, dar în nici un caz să nu alegi în funcție de ceilalți, de așteptările prietenilor sau de presiunea exercitată de către angajatori.

    Acum, când tehnologiile informaționale progresează tot mai rapid, ai diferite posibilități de afirmare, poți să alegi să lucrezi la domiciliu ca: redactor freelancer, traducător, content manager sau să-ți creezi un blog şi să câștigi prin promovarea diferitor produse şi servicii.

    O altă metoda de a câștiga ceva bani ar fi să lucrezi câteva ore ca profesor, pentru că deja ai experiență de stat cu copii, ai nevoie doar de o certificare şi poți lucra câteva ore pe zi alături de cei mici, iar dacă cunoști şi o limbă străină, poți face ore suplimentare cu copiii cei mai măricei.

    Dacă ești prietenă cu sportul, nu ezita să valorifici acest fapt, te poți angaja instructor de fitness pentru câteva ore, sau poți încerca să predai yoga pentru relaxare.

   Şi dacă tot trăim într-o țară ce necesită dezvoltare şi inovare, ar fi foarte bine să-ți lansezi o afacere, poți începe un business care are legătură cu maternitatea: comercializând jucării, haine, cărți, mâncare bio pentru copii sau chiar ateliere creative pentru cei mici. Găsești o mulțime de sfaturi pe internet despre cum poți să inițiezi o afacere cu costuri minime.

   Posibilitățile de dezvoltare sunt nelimitate, cu puțină inițiativă şi creativitate, nimic nu mai poate sta în calea ta spre realizare; doar cu mult curaj şi cu susținerea celor din jur poți obține ceea ce îți dorești. Odată ce copii tăi vor crește, îți vei da seama că timpul nu a fost irosit în zadar, că ai căpătat experiența pe care o vei împărți cu ei şi, la sigur, copii tăi vor fi mândri de mămica de succes, pe care o au alături.

Sursa foto: cariereonline.ro

Сообщите мне по эл-почте о новых опубликованных статьях
Добавить комментарий