Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Compania Novo Invest MLD

La moment nu sunt joburi publicate pentru compania Novo Invest MLD

Novo Invest MLD

Novo Invest MLD

Joburi publicate: 0

Contactele Аngajatorului

  • Mob.: +40746250501

Despre companie

GRUPUL NOVOMATIC

Compania Novo Invest MLD, cu sediul in Chișinău, o noua prezenta in MOLDOVA, este partener tehnologic al Loteriei Moldova pentru următorii 15 ani. 
Novo Investment MLD este parte din Grupul de companii NOVOMATIC fondat în anul 1980. În prezent, Grupul Novomatic își desfășoară activitatea în 45 de țări. Cu o experiența în domeniul jocurilor de noroc, de aproape 38 de ani, Grupul are la nivel mondial peste 25.000 de angajați, operează peste 2.100 de locații, cu un total de 260.000 de echipamente de joc si rulete electronice. Activitatea Grupului Novomatic este concentrată atât pe producția și exportul echipamentelor de joc, în peste 70 de țări, cât și pe operarea locațiilor de joc proprii, prezentate sub formă de cazinouri, săli de jocuri cu echipamente de joc sau agenții de pariuri sportive.

Grpul Novomatic este unul din liderii mondiali ai industriei jocurilor de noroc, ocupând numărul unu în Europa, pentru soluțiile complete de echipamente de joc, sisteme de monitorizare și raportare, sisteme de jackpot, terminale de video loterie, pariuri sportive și jocuri de noroc online.

Locuri de muncă recomandate

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii