Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Compania Melitax Grup SRL

La moment nu sunt joburi publicate pentru compania Melitax Grup SRL

Melitax Grup SRL

Melitax Grup SRL

Joburi publicate: 0

Contactele Аngajatorului

Despre companie


Melitax - Grup și-a început calea spre succes la data de 16 octombrie 2006, având ca obiectiv de bază furnizarea soluţiilor inovative şi accesibile, la un preţ competitiv. Timp de 10 ani acest obiectiv s-a păstrat, tocmai de aceea, în prezent suntem compania care deţine şi furnizează cea mai avansată gamă de echipamente şi soluţii.

Echipa noastră este formată din profesionişti şi experţi capabili să răspundă celor mai înalte standarde, care au atins punctul maxim în procesele operaţionale şi rezolvarea problemelor logistice şi tehnice. Compania are la bază cele mai renumite branduri internaţionale - Honeywell, Posiflex, TSC, Bixolon, Microinvest, Radwag care respectă angajamentele asumate faţă de fiecare client și vine cu o gamă de soluții inteligente pentru fiecare.

Oferim servicii la nivelul întregii ţări prin intermediul unei reţele proprii de parteneri de vânzări şi service. În portofoliul nostru găsiți soluţii retail complete şi complexe, pentru super şi hyper markete, restaurante precum şi soluţii pentru managementul depozitelor. 
 

Locuri de muncă recomandate