Поиск работы или резюме

Компания PAKO GROUP HR

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией PAKO GROUP HR

PAKO GROUP HR

PAKO GROUP HR

Опубликованные вакансий: 0

Kонтакты Работодателя

О компании

Despre noi
Simplificăm funcționarea unei afaceri
Suntem caracterizați de o abordare neobișnuită a activităților de resurse umane. Ne concentrăm pe acțiuni decisive, implementate în conformitate cu plan precis, precedat de o analiză detaliată a nevoilor dvs.
Cu ani de experiență în Polonia și cea mai mare baza de date activă a potențialilor angajați în diferite domenii - suntem capabili de a organiza ritm incredibil de rapid întregul proces și să livreze specialiștii selectați gata să lucreze imediat.
Nu ne temem chiar și cele mai mari provocări, pentru că de. restricțiile noastre de filosofie nu determina fezabilitatea tehnică sau rezistența corpului uman și numai imaginația noastră - de aceea ne concentrăm pe soluții la fel de simplu ca o foarte inovatoare și, în același timp - să asigure cea mai mare eficiență a operațiunilor noastre, pentru că succesul nostru este indisolubil legat de referința echivalentă pentru compania dumneavoastră.
Suntem specializati in recrutarea de muncitori calificați în Polonia din UE (România) și din afara UE (Moldova, Ucraina, Tadjikistan).

Рекомендуемые Вакансии

ProCredit Bank ProCredit Bank

Client Relationship Management Specialist

Do you want to become a professional in International Bank?

Challenge yourself, find out yourself and develop your potential with us!

Companii care publica locuri de munca pe Piata Muncii