Поиск работы или резюме

Компания DARWIN

На данный момент нет вакансии, опубликованных компанией DARWIN

DARWIN

DARWIN

Опубликованные вакансий: 0

О компании

Ne-am lansat în Republica Moldova în Martie 2013, ca să revoluționăm piața de produse electronice. Am ocupat o poziție de lider și de atunci piața s-a schimbat radical. Retail-ul a devenit colorat, stilat, neobișnuit și emoționant!

PRIN CE NE DIFERENȚIEM?

Darwin nu este o simplă rețea de magazine de tehnică digitală. Darwin este un stil de viață. Dacă iubești să fii unic, să fii diferit, creativ, liber, să îți exprimi emoțiile și să te distrezi la maxim, atunci ești unul dintre noi - Darwiniști îndrăgostiți de tehnologii digitale J. Regulile noastre de viață sunt foarte simple, dar au scopul de a schimba societatea spre bine, din acest motiv le promovăm și le recomandăm clienților.

Fii liber!
Alege smartphone-uri libere - fără contracte, abonamente și comisioane ascunse. Ca să te folosești eficient de tehnica digitală, trebuie să ai dreptul de a alege orice operator de telefonie mobilă și de internet, care îți satisface cerințele.

Fii unic!
Arată-ți caracterul, creează-ți propria modă și propriile trend-uri. Fiecare dintre noi este unic în felul său, nu are sens să îi copii pe alții, trebuie să îți valorifici potențialul propriu. Fii tu însuți și astfel îi vei face pe ceilalți să te copie pe tine!

Prinde clipa!
Cumpără în credit și bucură-te de un gadget dorit! Trăiește acum, distrează-te la maxim! Nu lăsa pe mâine ceea ce poți face azi. Nu aștepta până vei aduna mai mulți bani, ca să ai ocazia să te distrezi, să te joci, să studiezi și să te bucuri de emoții noi!

Evoluează digital!
Testează gadget-urile noi și tehnologiile moderne. Folosește-le la maxim. Ele sunt peste tot, nu are sens să le mai ignorăm. Ca să ne dezvoltăm și să ținem pasul cu evoluția, trebuie să folosim aceste device-uri și să ne dezvoltăm personal și profesional.

Fii în vogă!
Asortează-ți accesoriile conform dispoziției! Etalează-ți caracterul, stilul și pasiunile. Iubește gadget-urile de care te folosești, ele îți oferă șansa de a-ți sublinia personalitatea și de a multiplica emoțiile pozitive de la viață și lucru.

Ai dreptul la greșeală!
Doar la Darwin poți să întorci gadget-ul cumpărat în 30 zile de la cumpărare. Noi înțelegem perfect că alegerea unui dispozitiv important trebuie să fie foarte bine gândită. Din acest motiv, îți oferim mai mult timp pentru a te gândi. Analizează, alege, testează. Alegerea corectă o vei simți ca pe „fluturii din stomac”!

Fii sigur!
Noi comercializăm produse originale. Suntem dealeri autorizați pentru companiile Samsung, Fly, Philips, Nokia, Acer, Lenovo, Dell, Asus, Intel, Beats by Dr. Dre, Skullcandy și altele. La cumpărarea produsului, vei primi un Certificat de Garanție de la producător, dar și un angajament asumat de compania Darwin pentru suport tehnic pe termen de 5 ani de zile. Fii sigur de calitatea produselor noastre!

Fii activ!
Monitorizează-ți sănătatea, practică sportul și fii în formă. Ritmul activ de viață, sportul și regimul alimentar corect te vor ajuta să te dezvolți atât mintal, cât și fizic. Iar gadget-urile moderne te vor ajuta să ții pasul cu tehnologiile - să poți măsura caloriile, pașii, distanța și să monitorizezi calitatea somnului. Organizează competiții cu prietenii, ca să vă mândriți cu rezultatele obținute, și să vă stabiliți obiective noi!

Cât mai simplu și cât mai comod
Magazinele noastre sunt dominate de o atmosferă de libertate și creativitate. Totul este creat ca să te simți cât mai relaxat. Spații luminoase, culori calde, flori vii, muzică selectată minuțios. Postere, focusuri și foițe info speciale, care îți atrag atenția asupra device-urilor promoționale sau a celor recomandate de către clienți. Ba mai mult, noi am creat mobila și vitrinele deschise, care te predispun să testezi orice gadget care îți atrage atenția. Și, nu în ultimul rând, atitudinea pozitivă și sinceră a consultanților, care deja a devenit o tradiție pentru clienții noștri.

Darwin își apreciază clienții, fiindcă ei nu sunt doar simpli cumpărători, ei sunt amicii noștri. Iar pentru prieteni Darwin organizează nu doar promoții generoase, dar și evenimente colorate, concursuri creative și provocări distractive!

Darwin crede că această cale este corectă. Și nu se oprește niciodată, din acest motiv în permanență își sporește calitatea și diversitatea serviciilor oferite în rețeaua de magazine. Vino în orice magazin Darwin și asigură-te de acest fapt. Evoluează digital!

Proiectele noastre:

Laboratorul Darwin
Este o emisiune online de review-uri la gadget-uri și aplicații. Moderatorul, Vicu Țurcan, analizează sincer și obiectiv atât plusurile cât și minusurile la toate device-urile pe care le testează. Scopul emisiunii este să te ajute în alegerea unui gadget și a unei game de aplicații care să îți satisfacă cerințele și să îți evidențieze personalitatea. Abonează-te la canalul nostru pe Youtube ca să vezi primul toate review-urile, battle-urile, comparațiile și, în curând, crash test-urile!

Festivalul Culorilor Darwin
Este un concert grandios de muzică electronică. O bătălie cu pudră colorată atât între prieteni, cât și între necunoscuți, fără limite de vârstă, sex sau statut social. Un eveniment care te eliberează de emoții negative și de stres, ca să fii mai liber!

Shoppy
Este un program unic de loialitate, care constă din trei beneficii de bază: achitarea în rate fără dobândă, bonusuri la orice cumpărătură și reduceri exclusive la un număr mare de parteneri ai proiectului.

Echipa noastra

DE CE NOI?

Darwin nu are birocrație. Nu avem dress code-uri. Nu avem limite! Toate regulile noastre interne sunt bazate pe experiență reală, pe experimentare, analiza feedback-ului și, implicit, pe comunicare.
Vino în echipa Darwin și vei lucra într-un mediu prietenos, într-o atmosferă dominată de emoții pozitive și de idei creative. Noi suntem liberi de stereotipuri și ne place să ne perfecționăm zi de zi.

De fapt, suntem la fel ca și tine - tineri, energici, curioși. Suntem pasionați de munca pe care o facem zi de zi și, cel mai important, suntem de-a dreptul îndrăgostiți de tehnologiile de ultimă generație. Dacă nu vrei să fii ca ceilalți, ești unul dintre noi ;-)

Cariere

Suntem o echipa tânără și dinamică. Apreciem pasiunea față de tehnologii digitale, orientarea spre auto-dezvoltare, creativitatea și experiența în comunicare.

Fiecare dintre noi vrea să își plătească singur chiria la apartament. Cineva de mult timp visa la un automobil personal. Altcineva la un smartphone de ultimă generație. Cu toții ne-am întâlnit la Darwin și am fost remunerați în așa mod, încât toate aceste dorințe ni s-au împlinit și acum tindem spre obiective noi)

Sistemul nostru de remunerare, al darwiniștilor, este unul decent și flexibil, care variază în funcție de munca depusă și rezultatele obținute. Noi prețuim ideile tale și munca depusă. Dacă ești pe aceeași lungime de undă cu aceste valori, atunci te invităm chiar acum să fii parte din familia Darwin!