Поиск работы или резюме

Prestator de servicii pentru instruirea partenerilor de implementare în domeniul plante medicinale și aromatice

GAL Vasile Stroescu

220 просмотров
Дата публикации: 29.07.2021

 

Termen extin pentru cererea de exprimare a interesului: Selectarea prestatorului de servicii pentru instruirea antreprenorilor în domeniul plante medicinale și aromatice (PAM)

Grupul de Acțiune Locală „Vasile Stroescu” este în căutarea unui prestator de servicii pentru organizarea instruirilor în domeniul plantelor aromatice și medicinale – gălbenele, mușețel, sunătoare, monarda, pelinul, levănțica, măcieșul, menta sau alte plante specifice zonei geografice de nord. Se estimează organizarea instruirilor pentru câteva tipuri de plante, tipul cărora va fi agreat cu prestatorul de servicii.

Prestatorul de servicii selectat va fi contractat pentru a instrui un grup de (cca 20)  antreprenori începători în domeniul cultivării PAM din/în localitățile-membre ale Grupului de Acțiune Locală „Vasile Stroescu” – Bădragii Noi, Bădragii Vechi, Lopatnic, Viişoara, Gordineştii Vechi, Burlăneşti, Bleşteni, Brînzeni, Corpaci, Cuconeştii Noi, Terebna, Zăbriceni, Tîrnova ,Tinca, Hancăuţi si Feteşti, în vara-toamna anului 2021. Localitatea unde se va desfășura formarea va fi agreată în procesul de contractare.

Ofertanții trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

Să fie o persoană fizică sau juridică de pe teritoriul Republicii Moldova;
Să posede cunoștințe teoretice și practice în cultivarea plantelor medicinale și aromatice
Să dispună de experiență în desfășurarea instruirilor

Prestatorul de servicii va trebui să elaboreze și să prezinte caietul de sarcini, care va include și costurile la zi și per modul (plantă) pentru serviciile propuse spre prestare. Formările în domeniul PAM pot include și vizite de studiu la producători de PAM în Republica Moldova (a se indica separat în caietul de sarcini și oferta de preț).

Pachetul de documente solicitate:

Scrisoare de exprimare a interesului autentificate cu semnătura persoanei responsabile și ștampila companiei (în cazul persoanelor juridice);
Caietul de sarcini propus cu prețurile indicate în MDL fără TVA per modul (plantă) și per zi;
CV-ul persoanei fizice sau prezentarea succintă a persoanei juridice.

Pachetul de documente trebuie să fie transmis la adresa galvasilestroiescu@gmail.com până pe data de 2 august 2021, ora 17:00.

GAL „Vasile Stroescu  beneficiază de suport în cadrul procesului pilot Inovatorii LEADER — UE, GAL — Model de Dezvoltare Tematică, care are loc în cadrul proiectului  „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova. 

GAL Vasile Stroescu

О компании

GAL ,,Vasile Stroescu"- grup de acțiune locală, care cuprinde 16 localităţi rurale din raionul ...

  • Образование: ВУЗ
  • Опыт работы: 3 - 5 года
  • Зарплата: Договорный
  • График работы: Part Time

Kонтакты Работодателя

Скачать пример или читайте несколько советов, как правильно составить резюме на работу

Не нашли подходящую вакансию, используйте форму ниже
Реклама
Professional Google Rank Tracker for SEO

Curiozități.md

Cistigă bani cu noi

Te plătim pentru fiecare articol original publicat

Detalii aici

vip
Сообщите мне по эл-почте о новой добавленной вакансии или резюме