Instalăm dușuri, cabine,căzi de baie, jacuzzi, mașini de spalat, filtre de apă, sifoane, chiuvete, robinete, contoare, toalete, (mecanism de wc)

Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Lucru in Olanda

Job Academy

3584 vizualizări

Locuiește și muncește într-o țară europeană de vis – Olanda!

Ești în căutarea unui job legal în Europa? Vă propunem una din cele mai bune alternative – Olanda.

Poți câștiga până la 2000 Euro/lună, după taxe, pentru 40 de ore muncite pe săptămână și chiar până la 2500 Euro  cu ore suplimentare (în jur de 50 de ore pe săptămână). Scrie-ne pe Facebook, sună-ne la +37367531133, sau trimite un email la cv@jobacademy.md.

Printre diversele  alternative, cele mai frecvente sunt locuri de muncă în depozite, fabrici, brutării în poziții precum împachetarea, preluarea comenzilor, lucru la linia de producere, etc.

Ca să fii eligibil trebuie să ai cetățenie europeană (pașaport sau ID), să treci cu succes interviul în oficiul cu echipa noastră, apoi un interviu online cu angajatorul. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj. Posesia permisului de conducere este un avantaj.

Pe lângă salariul de bază vei primi:

1 salariu suplimentar achitat în fiecare an în luna iunie – acest salariu se calculează în dependență de salariul lunar; dacă părăsești locul de muncă mai devreme, vei primi suma calculată pentru lunile lucrate.
Concediu anual plătit de 20 de zile.
Angajatorul oferă un automobil fiecărui grup de 4-5 persoane, costul combustibilului fiind acoperit de angajator.
Întâlnirea la aeroport sau în  alt punct de sosire în Olanda
Suport în limba română în Olanda.
Suport în organizarea cazării, perfectarea actelor necesare, deschiderea contului bancar, etc. Vei obține acest suport din partea angajatorului absolut gratuit.

Nu vei achita nici o taxă/cost nici în Moldova, nici în Olanda.

Vei acoperi costul călătoriei tale până în Olanda.
Cazarea + utilități: 87,5 euro pe săptămână, în case echipate cu tot necesarul (se va deduce din salariu).
Asigurare obligatorie: 20 Euro pe săptămână (se va deduce din salariu).

Asta e tot ... Cu excepția cazării și taxelor guvernamentale, toate celelalte servicii sunt,  așa cum și ar trebui să fie, gratuite.  Stai departe de agențiile  care solicită bani pentru serviciile oferite în Moldova sau în străinătate (excepția poate fi Marea Britanie în unele cazuri, în baza legislației locale. Poți să ne consulți  dacă  ți s-a solicitat bani pentru o ofertă de muncă). De cele mai multe ori acestea sunt oferte false, dar cel mai important e faptul că solicitarea de taxe de la persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă este ilegal, indiferent de pretextul sub care se cer aceste taxe. Ar fi bine chiar să depui o plângere la autorități, dacă ai avut astfel de situații.

Job Academy

Despre companie

Job Academy - это агентство по набору кадров с лицензией под серийным номером: MMII 050109, предоставленная Правительством Республики Молдова. Наши услуги для соискателей работы являются бесплатными. Дополнительную информацию о Нас, и о нашей работе Вы можете найти на ...

Locație job

Olanda
  • Studii: Liceu
  • Experiență: fără experiență
  • Salariu: Negociabil
  • Program de lucru: Full-time

Contactele Аngajatorului

Încă nu ai CV? Atunci descarcă model sau vezi câteva sfaturi cum să scrii CV-ul corect

Joburi asemănătoare

Casa Morosan SRL
  • Full Time
  • 03.05.2019
  • Full Time
  • 12.07.2019
Nu ai găsit jobul dorit, încearcă formularul de mai jos
Publicitate

Curiozități.md

Învață lucruri interesante și misterioase despre lumea în care trăim

Citește aici

Anunță-mă prin E-mail despre un nou Job sau CV adăugat