Поиск работы или резюме

Зачем использовать онлайн-платформу занятость?

  • 28.02.2016
  • 4543
Зачем использовать онлайн-платформу занятость?

Până nu demult, toți cei căutau un job dădeau zeci, sau poate sute de telefoane zilnic, depunând CV-uri fie prin email, fie foarte multe CV-uri fizice. Astăzi, deși depunerea CV-urilor prin poșta electronică este la fel de populară, telefoanele au încetat. Comunicarea în scris este realitatea anului 2016, ea se extinde și crește cu un ritm rapid. În tot acest tumult apar platforme user friendly (adaptate pentru dispozitivele mobile) și comode, care fac tot mai simplă întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii.

O astfel de platforma de recrutare este și site-ul piatamuncii.md. Aici potențialii angajați pot depune un Curriculum Vitae, așteptând ca însuși angajatorul să-i găsească.

Portaluri de HR – pentru comoditate și viteză la angajare

Cei care nu vor să aștepte, pot să aplice, iarăși online, la numărul mare de posturi vacante publicate zilnic pe platformă. Dat fiind faptul că fiecare post vacant are specificate cerințele și rigorile ce trebuie îndeplinite, este foarte ușor pentru cei care caută un loc de muncă să aplice la un post care să corespundă nivelului lor de pregătire. Angajatorii meticuloși specifică ce fel de studii sunt necesare, ce limbă străină trebuie să cunoască potențialul angajat, ce experiență de muncă se cere – astfel încât cei ce nu corespund să nu piardă timp ca să depună CV-ul acolo unde nu sunt așteptați, un beneficiu enorm al unui secol în care lucrurile se întâmplă cu viteză incredibilă.

Pentru angajatori este la fel de simplu – au dat un singur anunț și au primit sute de aplicații, mai ales că în Republica Moldova numărul locurilor de muncă (rabota) este net inferior numărului șomerilor.

Un alt avantaj al acestei platformă constă în ușurința și simplitatea sa: folosirea este intuitivă, site-ul este bine organizat, iar plasările – gratuite.

Site-ul Piața Muncii, pe lângă avantajele directe, oferă câteva beneficii indirecte celor ce îl vizitează – informaţi despre noutățile din economia Moldovei, indicatorii economici și influența lor asupra ofertei și cererii din piața locurilor de muncă. Fiind un microunivers economic, acest site vă va fi cel mai bun prieten atât pentru a vă găsi locul de muncă perfect, cât și pentru a găsi angajatul mult căutat și de a fi mereu într-un pas cu tendințele de pe piața posturilor vacante din întreaga Moldovă.

Сообщите мне по эл-почте о новых опубликованных статьях
Добавить комментарий