locuri-de-munca

Muncitori în Olanda

 • Job Academy

  Mob. 067531133 Tel/Fax. 022803371
 • Olanda
 • Full Time
 • La acest job au aplicat: 4
  Vizualizări: 1062
  Full Time
  Job Nr. 41360 4 luni în urmă
  Muncitori în Olanda

  Domeniu

  Detalii job

  • Studii: Liceu
  • Experiență: fără experiență
  • Salariu: Negociabil

  Contactele Аngajatorului

  VIP
  client

  Descriere post vacant

  Sunetm in cautarea de muncitori la o companie de logistica din Olanda ce activeaza in industria confectiilor. 
  Lucru consta in: 
  Descărcarea articolelor de îmbrăcăminte agățate, cutii, paleți, rulouri (5 până la 6 cutii de 60x40x35 cm pe rolele), numărarea mărfurilor, scanarea codurilor de bare pe fiecare unitate, încleierea etichetei pe unitate, sortarea unităților, colectarea și numărarea mărfurilor pentru un camion, încărcați mărfurile în utilajul de transport uzinal, etc. 
  Cerinte: cetatenie europeana, cunoasterea limbii romane sau ruse e suficienta, cunoasterea limbii engleza ar constitui un avantaj (posibilitatea sa fiti angajat in calitate de superviser, cu un salariu mai mare). 
  Salariul lunar net – aproximativ 1350 Euro (din salariul net de 1700 euro se deduce pretul cazarii de 357,50 euro/luna)
  Transportul de la locul cazarii pînă la locul de munca este asigurat gratuit. 
  Fara comision/taxe, fara retineri ulterioare din salarii, unicul cost pe care-l suportati este costul călătorieie pînă în Olanda. 
  Pentru a avea mai multe detalii rugăm să vizitați oficiul nostru din Chișinău Str. Alba Iulia 148/3 sau contactați-ne la numerele de telefon 022 80 33 71 sau 067 53 11 33.
  Job Academy este o agenție de recrutare licențiată de către Guvernul Republicii Moldova cu Serviciile noastre sunt gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

  Despre companie:

  Job Academy - это агентство по набору кадров с лицензией  под серийным номером: MMII 050109, предоставленная Правительством Республики Молдова. Наши услуги для соискателей работы являются  бесплатными. Дополнительную информацию о Нас, и о нашей работе Вы можете найти на сайте www.jobacademy.md

  Încă nu ai CV? Atunci descarcă model sau vezi câteva sfaturi cum să scrii CV-ul corect

  Joburi asemănătoare