Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Ne-am lansat special pentru tine

  • 15.08.2014
  • 2129
Ne-am lansat special pentru tine

   Trăim într-o lume în care fiecare persoană tinde să se realizeze și să devină “om cu literă mare”, însă problemele cotidiene ne limitează posibilitățile. Fiecare visează la o viață împlinită alături de cei dragi, oportunități de a crea o afacere personală, iar perspectivele de angajare în câmpul muncii să crească. Pentru a deveni un om împlinit de ce avem nevoie?! Un loc de muncă bine plătit, posibilitatea de avansare în carieră și dezvoltarea personală.

   În Republica Moldova piața muncii este o ramură primordială care trebuie dezvoltată la acest moment. De aceea noi venim cu o soluție pentru a stimula acest sector și am lansat cel mai nou site din domeniu, care tinde să devină cel mai mare portal din țară, ca să ajute pe toți cetațenii să-și găsească dintr-o varietate mare de oferte, jobul dorit, cât și companiile să-și selecteze cel mai profesionist personal.

   Vrem să vă bucurăm ochii cu un design stilat, cele mai noi noutăți din domeniul angajării și afacerilor și un meniu accesibil pentru a vă transforma căutarea unui post vacant sau CV într-o experiență plăcută.

   În perioada lansării și promovării site-ului www.piatamuncii.md serviciile noastre vă sunt oferite gratuit, vă îndemnăm să plasați ofertele de muncă și CV-urile la noi pe site. Iar dacă aveți careva sugestii, propuneri sau întrebări nu ezitați să ne contactați personal, sau ne găsiți pe rețelele sociale.

Anunță-mă prin E-mail despre noile articole publicate
Adaugă comentariu