Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Ne-am lansat special pentru tine

  • 15.08.2014
  • 2036
Ne-am lansat special pentru tine

   Trăim într-o lume în care fiecare persoană tinde să se realizeze și să devină “om cu literă mare”, însă problemele cotidiene ne limitează posibilitățile. Fiecare visează la o viață împlinită alături de cei dragi, oportunități de a crea o afacere personală, iar perspectivele de angajare în câmpul muncii să crească. Pentru a deveni un om împlinit de ce avem nevoie?! Un loc de muncă bine plătit, posibilitatea de avansare în carieră și dezvoltarea personală.

   În Republica Moldova piața muncii este o ramură primordială care trebuie dezvoltată la acest moment. De aceea noi venim cu o soluție pentru a stimula acest sector și am lansat cel mai nou site din domeniu, care tinde să devină cel mai mare portal din țară, ca să ajute pe toți cetațenii să-și găsească dintr-o varietate mare de oferte, jobul dorit, cât și companiile să-și selecteze cel mai profesionist personal.

   Vrem să vă bucurăm ochii cu un design stilat, cele mai noi noutăți din domeniul angajării și afacerilor și un meniu accesibil pentru a vă transforma căutarea unui post vacant sau CV într-o experiență plăcută.

   În perioada lansării și promovării site-ului www.piatamuncii.md serviciile noastre vă sunt oferite gratuit, vă îndemnăm să plasați ofertele de muncă și CV-urile la noi pe site. Iar dacă aveți careva sugestii, propuneri sau întrebări nu ezitați să ne contactați personal, sau ne găsiți pe rețelele sociale. 

La rândul său, compania Piata Muncii împărtășește sfaturi pentru tine.

Anunță-mă prin E-mail despre noile articole publicate
Adaugă comentariu