Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Job Academy-o companie tînără cu ambiții mari

  • 18.08.2015
  • 4032
Job Academy-o companie tînără cu ambiții mari

   În urma efectuării sondajului  de opinie de către  Magenta Consulting pe un eșantion reprezentativ de 1400 respondenți cu vârsta de peste 15 ani, din 24 centre urbane ale republicii (marja de eroare de+/-2,6%), au fost obținute datele conform cărora  70% dintre moldoveni și-au exprimat intenția de a pleca peste hotare.

   De ce un job peste hotare?

   Posibilitatea de a munci peste hotare este atractivă pentru mai multe persoane, indiferent de vîrstă, gen sau educație, fiecare avînd o motivație diferită. Într-adevăr, un loc de muncă peste hotare are mai multe avantaje.

   Unul din acestea, dar și cel mai important ar fi salariul mai mare pe care ar putea să îl ridice cineva cu același job în țară.  Cu toții știm că sunt foarte puține persoanele cu adevărat mulțumite de salariul pe care îl au în Moldova.

   Un alt motiv ar fi dorința de a vedea ceva nou, de a intra în contact cu cei care au o altă mentalitate, un alt mod de trai și preluarea acestor practici pentru implementarea lor în Moldova.

   Un loc de muncă peste hotare îți poate oferi noi cunoștințe, o experiență mai amplă și mai variată ce te-ar ajuta să-ți găsești un job mai bun la întoarcerea în țară.

   Evident, fiecare decizie are avantaje și dezavantaje, dar, odată ce v-ați hotărît să plecați, cum găsiți locul de muncă mult dorit?

   De ce Job Academy?

   Prioritatea companiei Job Academy sunt clienții ei, nu venitul. În consecință, cei de aici creează și realizează procesele lor de muncă pentru a acoperi și proteja bunăstarea și securitatea fizică și socială a ambelor părți. Ei selectează angajatorii la fel cum selectează angajații. Se asigură că există o potrivire între angajator, locul de muncă și angajat.

   Din păcate, piața internațională de recrutare din Moldova nu este sănătoasă așa cum ar trebui sa fie. Ca urmare a situației existente, persoanele ce se află în căutarea unui loc de muncă în străinătate, se pot confrunta cu diverse probleme.

   Ei încearcă să contribuie la rezolvarea acestei probleme sociale existente. Ei sunt aici pentru a acorda prioritate bunăstării oamenilor. Sunt aici pentru a schimba piața forței de muncă din Republica Moldova!

   Acestea sunt ambițiile lor, pe care le pot realiza numai cu ajutorul încrederii Dvs. Ei speră ca, împreună cu persoanele ce au avut o experiență pozitivă în urma colaborarării cu aceasta companie, să demonstreze  că modalitățile de lucru în acest domeniu pot fi mai legale, mai orientate spre client și mai transparente. Prin joburile pe care le au, se străduie să ofere siguranță legală și materială celor plecați în străinătate pentru ca aceștea să beneficieze de aceleași drepturi ca și cetățenii țării în care muncesc. Angajații acestei companii au recunoscut nu este nimic mai plăcut decît să vadă persoanele fericite pentru faptul că li s-a acordat o șansă spre o viață mai buna și că ei au avut oportunitatea de a contribui la acordarea acestei șanse.

Toate ofertele de muncă ale companiei Job Academy le puteți vedea .

Citește în continuare care sunt cele mai populare profesii Republica Moldova - studiu, 2015

Anunță-mă prin E-mail despre noile articole publicate
Adaugă comentariu