Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Curs de limba engleză

  • 16.01.2016
  • 5018
Curs de limba engleză

Job Academy este o companie de recrutare care oferă locuri de muncă peste hotare. Acum avem un proiect nou și promițător unde, în primul rînd, oferim training de engleză candidaților ca mai apoi, să le oferim și un loc de muncă în depozitele din Anglia.

Cursul de engleză include:

  • Ore de engleză pentru a atinge cel puțin nivelul pe-intermediar (nivelul solicitat pentru a trece interviul)
  • Informație generală despre mediul de lucru.
  • Sfaturi cum să vă adaptați cît mai bine la locul de muncă și să aveți succes.
  • Sfaturi cum să fiți cît mai rapid promovat la locul de muncă.

Cursul de engleză este pentru:

cei care știu deja limba engleză la nivel inițial, dar își doresc să o cunoască și mai bine. Acesta este special conceput pentru a dezvolta abilitățile de comunicare ale persoanelor în mediul în care urmează să muncească, dar și în afara locului de muncă.
Cei care dispun de cetățenie europeană și ar dori să ocupe pozițiile vacante pe care le avem acolo.

Urmînd link-ul, găsești oferta noastră http://on.fb.me/1OyHVoW

Dat fiind faptul că scopul nostru principal este de a pregăti persoanele pentru a lua acest job, prețul pentru aceste cursuri de engleză este mai mic decît prețul mediu pe piață. Așteptăm să vă impresionăm cît mai plăcut posibil cu calitatea, prețul și eficiența cursurilor noastre de engleză.

Candidații interesați pot expedia CV-ul lor la adresa electronica cv@jobacademy.md., menționînd în subiectul email-ului Cursuri de Engleză.  În cazul care doriți să aplicați sau aveți întrebări puteți suna în oficiul nostru din Chișinău la  022 80 33 71; 067 53 11 33 sau în oficiul din Comrat la  067 45 44 55.

Job Academy este o agenție de recrutare licențiată de către Guvernul Republicii Moldova cu Licența Seria A MMII Nr.050109. Serviciile  noastre sunt gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Pentru mai multe informații puteți accesa www.jobacademy.md.

Anunță-mă prin E-mail despre noile articole publicate
Adaugă comentariu