Caută locuri de muncă sau CV-ul dorit

Cum găsim candidați pe rețelele de socializare

  • 03.07.2017
  • 1457
Cum găsim candidați pe rețelele de socializare

Rețelele de socializare au intrat ferm în viețile noastre. Și daca tot mai mult timp suntem pe aceste  rețele, de ca sa nu le utilizam cu folos?

Nu cu mult timp în urma angajatorii foloseau panouri de anunțuri pentru a găsi candidați. Astăzi însa recrutorii preferă să analizeze profilul candidatului pe rețelele de socializare.  Deoarece reţelele de socializare oferă o imagine completă despre hobby, educaţie, calificare şi alte aspecte importante care va ajuta angajatorul să aleagă candidatul potrivit.

„Cine caută – găseşte!” acesta este mottoul recrutorilor profesionişti capabili să fie într-un pas cu timpul şi care sunt gata de a folosi diverse metode şi instrumente pentru a găsi cei mai buni candidaţi. Putem noi oare să ne imaginăm rutina de zi fără reţele de socializare? Cred ca nu: actualmente sursele media sunt strâns legate de toate aspectele vieţii noastre, inclusiv şi de viaţa profesională.

Reţele de socializare au ajuns sa fie la moment atât principalul instrument în recrutarea candidaţilor cât şi o metodă eficientă de promovarea companiei.

Acest curs este un ghid în recrutare cu ajutorul reţelelor de socializare.

Cursul este preconizat pentru 4 ore
Preţul cursului este de 549 lei.

Priorităţi

  1. Numărul maxim de participanţi – 4
  2. Suport electronic gratuit
  3. Cursul poate fi predat atat în limba română cât şi în limba rusă.
  4. Metodă gratis de promovarea a companiei.

Link de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfusT73LT7b2C276RNhyNBN3pp-61yTxC4jlGYd2OJB8rpvUw/viewform

În continuare citiți care sunt 5 joburi pentru studenti prin care ați putea începe a câstiga bani.

Anunță-mă prin E-mail despre noile articole publicate
Adaugă comentariu